Website laden..

 Weekendinfo

Die Heise Bierfesten 2020

Waar we al een tijdje rekening mee hielden, is op 21 april bevestigd. Het kabinet heeft besloten om alle vergunningsplichtige evenementen tot 1 september te verbieden.

Dit betekent dat Die Heise Bierfesten 2020 op 28, 29 en 30 augustus niet door kunnen gaan. Als organisatie kiezen wij er nu voor om een jaartje over te slaan. In 2020 zijn er dus helaas geen Die Heise Bierfesten.

We vinden dit ontzettend jammer voor al onze trouwe bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, artiesten en iedereen die ons een warm hart toedraagt, maar we beloven jullie één ding: In 2021 gehen wir party machen als nimmer zuvor!

Dus zet Die Heise Bierfesten 2021 // 3-4-5 September alvast in je agenda en blijf ons volgen via onze socials voor nieuwe ontwikkelingen.

Pass auf dich und andere auf und Bleib Stark! 

Organisatie Die Heise Bierfesten

Die Heise Bierfesten 2020 zijn op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 September. Voor vrijdag en zaterdag heb je tickets nodig en is de entree 18+.  Zondag is voor alle leeftijden met gratis entree, maar wel vol=vol!

Leeftijd

Op vrijdag en zaterdag alleen toegang met een geldig ticket én leeftijd 18+. Op zondag toegang voor alle leeftijden en gratis entree, dus geen ticket nodig.

Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar! Dit wordt actief gecontroleerd op het terrein. Bij overtreding van deze regel kan een verwijzing naar bureau HALT volgen. 

Locatie 

Het adres voor je navigatiesysteem is Kerkendijk 156 te Someren-Heide. Klik hieronder voor een routebeschrijving via Google Maps. 


Grotere kaart weergeven

Parkeren

Er zijn gratis parkeergelegenheden bij het sportpark van SVSH, bereikbaar vanaf de Kraaiendijk op ca. 5 minuten loopafstand. Je fiets kun je gratis voor de ingang van het festivalterrein stallen.

Garderobe

Op het terrein is een bewaakte garderobe aanwezig. 

Heisregels

Met het betreden van het terrein stem je in met de Heisregels

Overnachten

In de omgeving van Die Heise Bierfesten zijn verschillende campings waar je kunt overnachten:

Minicamping Heksenheuvel
Limburglaan 25
5712 PM Someren Heide
www.heksenheuvel.nl

Camping De Kuilen
Kuilvenweg 15
5712 PD Someren Heide
www.campingdekuilen.nl

Camping De Vrolijke Flierefluiter
Nederweertseweg 15
5712 JX Someren Heide
www.devrolijkeflierefluiter.nl/