Website laden..

Delen:    

Wir sind wieder zurück - We gaan bijna los!

Na 3 lange jaren wachten is het eindelijk zover: Wir Sind wieder zuruck! Op 2, 3 en 4 september staat Someren-Heide weer in het teken van Die Heise Bierfesten. Dit mag je niet missen!

Koop nu nog snel je tickets en zorg dat je erbij bent!

Beleef de heerlijke Deutsche sfeer in de Bierfestzelt met een pul in je hand terwijl je geniet van de beste optredens. Wil je lekker tanzen op hippe muziek terwijl de confetti om je oren vliegt? Dan kun je terecht in het Heise Megapark. Voor een avond met alleen maar gekkigheid en verrassingen kun je terecht in Die Heise Stube. Meer zin om even buiten te relaxen met een speciaal biertje? Dan moet je in Die Heise Biergarten zijn. En heb je honger gekregen, dan kun je terecht bij verschillende eettentjes voor de traditionele Wurst mit Sauerkraut, een heerlijk kippetje of andere Schmuckstücke.

Vrijdag 2 september

Het weekend start op vrijdag 17.00 uur met Timo Dreimacher in de Festzelt. Verder zijn er in de festzelt optredens van DJ Antionio Alcoholico, Dirk Meeldijk, Otto Wunderbar en Daredevils.

In het Megapark treden op vrijdag de Sfeermaker, Papa Lauda, Rewind Allstars, Fatguys en Darkraver op.

Zaterdag 3 september

Op zaterdag is het terrein om 15.00 uur open en starten de schuttenspellen om 15.30 uur. Geef je met je vriendengroep, sportteam, collega’s, vrijgezellenfeest op als schut en ga de strijd aan met andere schutten. Op basis van kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen wordt bepaald wie zich de beste mannen en vrouwenschut van Die Heise Bierfesten 2022 mag noemen.

In de Festzelt treden Timo Dreimacher, Rudi & Carrell, Der Kleino, Rosentaler, Natasja (Helene Fisher tribute) en DJ Antonio Alcholico op.

In het Megapark treden op zaterdag La Placer, Golddiggers, Sympthom, Turbo op die Turbo met Donnie en Ronnie, Durgedrait Feestteam en DJ Patoto op.

Zondag 4 september

De zondag is familiedag met veel attracties voor de kleine bezoekers. Ook is er weer een schuimparty en kunnen kinderen een voordelige kinderkaart halen waarmee ze allerlei lekkers kunnen halen. De entree is gratis. We starten de dag vanaf 12.00 uur met het blaaskapellenfestival.

Om 15.00 uur kun je in het Megapark op groot scherm genieten van de Formule 1 race van Nederland. Met een pul in de hand Max Verstappen naar de overwinning schreeuwen, wat wil je nog meer?

Verder zijn er ’s middags optredens van de lokale helden van dangsroep Heibel en Julia und die Heise Romeo’s en DJ Kin.

Eind van de middag komt de koningin van het levenslied Corry Konings naar Someren-Heide. Huilen is voor jou te laat als je hier niet bij bent! Ook onze vaste presentator Dennie Christian is weer van de partij en hij zingt natuurlijk zelf ook al zijn grote hits. De Nünentaler Schürzenjäger, De zingende Schlager en Otto Wunderbar sluiten af op zondagavond.

Sind Sie dabei?

Er zijn nog een aantal tickets voor vrijdag en zaterdag te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl/tickets.

Op zondag is de entree gratis!

Openingstijden

vrijdag 17.00 uur – 1.00 uur (einde programma)

Zaterdag 15.00 uur – 0.00 uur (einde programma)

Zondag 12.00 uur – 23.00 uur (einde programma)

Die Heise Bierfesten 2023 - Offizielles Aftermovie

...

Plattegrond 2023

We presenteren het Die Heise Bierfesten 'Dorf' 🤩. Waar ben jij dit weekend vooral te vinden?...