Website laden..

Delen:    

Die Heise Bierfesten 2021 gaan niet door

Liebe Freunde,

De voortdurende onzekerheid rondom corona in combinatie met de nodige voorbereidingstijd op ons evenement, heeft ons doen besluiten om dit jaar geen Die Heise Bierfesten te organiseren.

De keuze om Die Heise Bierfesten 2021 niet door te laten gaan is een lastige. Natuurlijk willen wij ook het liefste weer met z’n allen op de biertafels staan met een pul bier in de hand, terwijl de Deutsche schlagers uit de speakers knallen.

Maar tegelijkertijd staan wij ook voor 100% achter ons concept en doen we het niet voor minder. Al jarenlang garanderen wij onze bezoekers dat zij bij ons het ultieme partygefühl beleven. En die belofte willen we blijven waarmaken, zonder daarbij aanpassingen te doen aan ons concept, de capaciteit of te moeten voldoen aan allerlei aanvullende coronamaatregelen.

Door dit nu bekend te maken willen we duidelijkheid creëren. We vinden het ontzettend jammer voor al onze trouwe bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, artiesten en iedereen die ons een warm hart toedraagt. Maar we beloven jullie dat we in 2022 züruck kommen als nimmer zuvor!

Organisatie Die Heise Bierfesten

Die Heise Bierfesten 2023 - Offizielles Aftermovie

...

Plattegrond 2023

We presenteren het Die Heise Bierfesten 'Dorf' 🤩. Waar ben jij dit weekend vooral te vinden?...