Website laden..

Delen:    

Di-rect, Stuk TV, Dave Roelvink, Dennie Christian en Anita Meyer op Die Heise Bierfesten 2018

Op 24, 25 en 26 augustus 2018 gehen Die Heise Bierfesten los im Himmel der Hei! Een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek. De 11e editie wordt für jeden wat wils met onder andere optredens van Di-Rect, STUK TV, Dave Roelvink, Dennie Christian en Anita Meyer. Sind Sie dabei im Himmel der Hei? 

Di-Rect op Die Heise Bierfesten? Aber natürlich! Want als er één Nederlandse band is die sfeer kan maken en een tent op z’n kop kan zetten, dan is het Di-Rect wel. Al zijn ze al 24 jaar actief, ze weten zich steeds weer te vernieuwen De afgelopen tours verkochten dan ook weer stuk voor stuk uit. En zoals gitarist Bas zelf al aangaf: de meeste bands dromen van een optreden op Lowlands, wij van een optreden op een bierfeest in Someren- Heide. En die droom komt uit op vrijdagavond 24 augustus in de Bierfestzelt!

De mannen van STUK TV zijn de gasten achter een van de grootste en populairste YouTube kanalen van Nederland. Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website. Maar ook muzikaal staan ze hun mannetje. Op vrijdagavond gaan de mannen dan ook helemaal stuk achter hun draaitafels In het Heise Megapark!

En over stuk gesproken, op zaterdag komt Dave Roelvink het megapark op zijn kop zetten met zijn heerlijke Bubbling, Moombahton en Eclectic plaatjes. De zoon van … werd bekend van programma’s als Expeditie Robinson en de Roelvinkjes maar hij heeft zich inmiddels ontpopt tot een graag geziene DJ op feestjes en partijen. Gegarandeerd dat de temperatuur in Heise Megapark een hoogtepunt bereikt. 

Een absoluut hoogtepunt vorig jaar was het optreden van Dennie Christian. Met zijn enthousiasme had hij binnen een paar seconden iedereen op de banken staan in de Bierfestzelt. En dit jaar komt hij niet alleen, maar neemt hij een vriendin mee. Want een van de ultieme guilty pleasures komt naar Someren-Heide: Anita Meyer! Dat wordt gegarandeerd meezingen met de why tell me why zangers in die Heise Bierfestzelt op zondag!

Naast deze namen komen er natuurlijk nog veel meer artiesten naar Someren-Heide. Op dit moment zijn DJ Otto Wunderbar, DJ Immer Hansi en Beck& Bauer bevestigd. De komende weken maken we nog meer namen bekend. Wil je als eerste weten wie er nog meer komen? Houd dan onze website in de gaten of volg ons via Facebook en Instagram.

En niet alleen op het gebied van muziek is er voor jeden wat wils. Wil je lekker tanzen op hippe muziek? Dan kun je terecht in Heise Megapark. Meer zin om even buiten te relaxen met een speciaal biertje? Dan moet je in Die Heise Biergarten zijn. En heb je honger gekregen, dan kun je terecht bij verschillende eetttentjes voor de traditionele wurst mit sauerkraut, een heerlijk kippetje, een vers belegd broodje of een lekker visje bij de viskraam.

En ook aan de kleintjes is natuurlijk weer gedacht dit jaar. Op zondag is er een grote speelweide met diverse attracties en hebben de kids hun eigen party ohne Ende tijdens de schuimparty in Heise Megapark. Ook is er dit jaar op zondag weer een blaaskapellenfestival. Zoals altijd is de entree op zondag gratis.

Koop direct je tickets! Er is keuze uit een combiticket voor het hele weekend voor €35,- of losse tickets voor vrijdag voor € 20,- of zaterdag voor € 20,-. Op zondag is het zoals altijd gratis entree.
Blijf ons volgen via onze website, op Facebook, Instagram, Snapchat en Twitter om niks te missen!

Die Heise Bierfesten 2023 - Offizielles Aftermovie

...

Plattegrond 2023

We presenteren het Die Heise Bierfesten 'Dorf' 🤩. Waar ben jij dit weekend vooral te vinden?...