Website laden..

Delen:    

10 Jahr Die Heise Bierfesten met Jan Smit, Rowwèn Heze, Kraantje Pappie und viele andere!

Die Heise Bierfesten groeide de afgelopen jaren uit tot dé aftrap van het Oktoberfestseizoen in Nederland. Al negen jaar lang komen jong en oud komen naar de Festzelt in Someren-Heide voor een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek! Dit jaar pakken we op 25, 26 en 27 augustus 2017 flink uit tijdens onze jubileumeditie met Jan Smit, Rowwen Heze, Kraantje Pappie und viele andere! Maar niet alleen met onze programmering pakken we uit tijdens het 10 jarig jubileum…

Zo investeren we dit jaar ook weer flink in het festivalterrein. Met een fonkelnieuwe entree én een nieuw podium in Die Heise Bier Fest Zelt leggen we nog meer de nadruk op het Beieren in Brabant gevoel. 

Heise Mega Park keert terug

Na het succes van vorig jaar hebben we, naast de Heise Bier Fest Zelt, ook weer een tweede tent: het Heise Mega Park. In deze knotsgekke partytent zorgen diverse dj’s en liveacts met hun combinatie van feest- en dancemuziek. voor het ultieme vakantiefeestgevoel waarbij de confetti en opblaasdieren je om de oren vliegen. En op zondag toveren we het Heise Mega Park om tot één grote schuimparty voor de kids!

Heise Biergarten

En wil je even bijkomen van het feestgedruis in de tenten of heb je zin in een lekker speciaalbiertje? Dan kun je terecht in onze nieuwe Heise Biergarten.

Blaaskapellenfestival op zondag

Op zondag beginnen we dit jaar extra vroeg met het Heise Blaaskapellenfestival. Vanaf 12.00 uur nemen diverse blaaskapellen uit de regio het podium in de Heise Bier Fest Zelt over.

En natuurlijk komen er heel veel artiesten in het laatste weekend van augustus naar Someren-Heide.

Gevarieerd programma met grote namen

Vrijdag 25 augustus (van 17.00 uur tot 2.00 uur) trappen we af met Die Frohe anderhalbe Stunde, hier kunnen bezoekers tussen 17.00 uur en 18.30 uur tegen vette korting een goede bodem leggen voor de rest van het weekend. De rest van de vrijdag staat bol van de grote namen. In Die Heise Bierfest Zelt treden DJ Immer Hansi, DJ Otto Wunderbar, Helene Fischer (Caro double show), Rowwen Hèze, Kraantje Pappie en House of Rock op. In het Heise Megapark treden DJ Francois, Dansado en De Feestneger, Deejay Otzi, Ouwe Jongens Krentenbrood, Peter Loree en DJ Timski op.

Zaterdag 26 augustus (van 16.30 uur tot 1.00 uur) is de traditionele Deutsche tag. We starten met de schutterijkampioenschappen. Daarna betreden de Bessem- en Koepelblazers, de Nunentaler Schürzenjager, Woenderbaar, der Kleino en DJ Otto Wunderbar het podium in de Heise Bier Fest Zelt. In het Heise Megapark treden Feest DJ Team: Irmo en Davey, Marco Kraats, Fissa DJ Chocotoff, Stef Ekkel, Camiel het Haasje en Miss Bontbeats op. 

Wie jarig is trakteert

Zondag 27 augustus (van 12.00 uur tot 23.00 uur) is de familiedag. We starten dit jaar dus extra vroeg met het blaaskapellenfestival. Daarna word het één groot feest met Dennie Christian, Die Powerkanonnen, DJ Otto Wunderbar, De zingende Schlager én Jan Smit. En wie jarig is trakteert, dus de entree is op deze dag gratis! Maar kom op tijd, want vol=vol!

Voor de kids is er volop vermaak. Met de kinderkaart kunnen zij genieten van diverse attracties, popcorn, chips, een ijsje en onbeperkt ranja. Terwijl papa en mama genieten van alle artiesten, kunnen de kinderen onder begeleiding van nannys heerlijk spelen of hun eigen feestje bouwen tijdens de schuimparty in het Heise Megapark.
Het volledige programma is te vinden op www.dieheisebierfesten.nl/programma

Tickets via www.dieheisebierfesten.nl/tickets
In 10 jaar tijd is Die Heise Bierfesten uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. De ticketverkoop draait op volle toeren, maar er zijn nog tickets verkrijgbaar via www.dieheisebierfesten.nl/tickets. Er is keuze uit een combiticket voor het hele weekend voor €30,- of losse tickets voor vrijdag voor €17,50 of zaterdag voor €17,50. Op zondag is het zoals altijd gratis entree.

Die Heise Bierfesten 2023 - Offizielles Aftermovie

...

Plattegrond 2023

We presenteren het Die Heise Bierfesten 'Dorf' 🤩. Waar ben jij dit weekend vooral te vinden?...